Mă gândesc des la București și la bărbați

După un parizer prăjit bine la cantină, mi-am dorit o ciocolată pe care să o mănânc în timp ce citesc tolănită în noua mea lenjerie neagră cu cai (!!!) trimisă de mama (!!!),  pe care am cărat-o singură de la gară. Pe lenjerie, nu pe mama. Știam că va fi greu, că voi înjura tot drumul, că o să-mi blestem zilele, că o să mă încăpățânez și n-o să iau un taxi. Știam că în geantă voi avea alte minunate lucruri care o să-mi îngreuneze până și sufletul așa că de dimineață mi-am rugat colegii mei bă…ieți să meargă cu mine; m-au refuzat din varii motive. I-am înjurat mult pe drum și m-am gândit la  Radu și la Vlad! Ce era să fac! Nu mă puteam abține! Ce camarazi am fi fost! Așa spunea Vlad la prima bere pregătitoare! Vreau să fim colegi mișto! Mișto tip Vlad!  Eu și Radu am fi fost aproape camarazi.  Nu știu de unde această fantezie colegială, cert e că tot drumul de la gară la Hașdeu m-am gândit la Radu și la Vlad. Și la Bogdan pe care îl aștept să-mi iasă-n cale întâmplător.  Mai precis azi m-am gândit foarte mult la bărbați.

Mi-am cumpărat o ciocolată expirată. Neintenționat. Mi-am dorit-o mult după piureul nesărat care însoțea parizerul bine prăjit.  3 august e ultima zi în care ar fi trebuit să fie consumat acest aliment. Îmi pare rău. Cred că în perioada aia mă ocupam cu altceva. Mi-am dorit să am ceva bun în timp ce citesc în lenjeria mea nouă. Am sfârșit prin a mânca ciocolată expirată în timp ce scriu pe blog despre Vlad și despre Radu, în timp ce mama mă anunță mândră că lenjeria e luată din SH.

Mă gândesc la toți bărbații pe care i-am cunoscut și mi-aș dori să mă îmbăt strașnic cu ei. Da! Ăsta e cuvântul! STRAȘNIC! Un vin, două vinuri, trei vinuri. Sau multe beri. Sau whisky. Sau ceva votcă, sau rachiu băut pe bucăți la un joc porcos! Undeva în București! Acasă la Vlad unde nu e mizerie dar e dezordine! Cu Radu, cu Tibi, cu Bogdan! Nu știu cum s-ar încheia totul dar aș vrea să vină Mircea să mă ducă în fostul apartament. Apoi să mă scoată Liviu la plimbare ca după întreaga mizerie să mă creadă în continuare un copil, să-i râd în față, să plec în casino, să mi plătească Dani taxiul, să joc un poker cu tot felul de băieți necunoscuți, să joc prost și să mă plimb pe străzile preferate ale Bucureștiului pe care l-am descoperit singură! Să mă întâlnesc cu Gg. Mi-ar plăcea asta. I-aș spune ce am făcut, ar râde de mine și m-ar lua de mână.

Am terminat de mâncat ciocolata expirată care are fix același gust ca ciocolata proaspăt preparată după mulgerea proaspătă a văcuței mov, proaspăt bine-dispusă de o echipă de tembeli care fericesc animalele. Am trecut la semințe și nu știu dacă mă pot întoarce la visul meu singuratic de a citi în lenjeria mea cu cai (bine că nu-i cu vaci), după ce fanteziile mai mult sau mai puțin colegiale cu bărbații sau băieții pe lângă care am trecut mirosindu-le parfumul au ajuns într-un punct prea intim. Mănânc semințe și plâng. Heeei! Băieți, ce poate fi mai atrăgător!!!

Advertisements

17 thoughts on “Mă gândesc des la București și la bărbați

  • Nicoleta says:

   am zâmbit dă-te dreacu! 😛
   Plus că nu aș vrea ca acest post să fie luat dreptul unul deprimant. Mi se pare de-a dreptul amuzant să mănânci semințe, să te gândești la bărbați și să plângi. Și să fii leta…evident :P!

 1. radu says:

  bine mey, asa te gandesti tu la barbatii de soi din viata ta, punandu-le (fie si imaginar) in carca diverse lucruri – ho, ca nu ma luam de lenjeria cu cai!
  cand ne vedem cu prima ocazie, te duc o tura in spinare (cacamarad, sau aproape cacam)

 2. bianca ioan says:

  si eu care credeam ca sunt originala ca plang cand mananc seminte, si ca daca as pune asta in teatru nu ar crede nimeni ca poti sa plangi cand mananci seminte..leta…ce ma fac?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s