două pilde și o întrebare pentru o curvă și un jurnalist

Pildă 1 (în directă legătură cu pildă 2)

Cineva mi-a povestit odată cum un prieten voia să facă sex și nu avea cu cine. Prietenii lui au hotărât să-l ducă la curve așa încât băiatul a ajuns în fața unei case străine și a fost condus într-o cameră cu recamier, bibelouri, milieuri, carpetă și televizor nou. Acțiunea se petrecea în Constanța iar acest băiat era moldovean din Pașcani, tânăr de 15-16 ani, începător în ale sexului. Ajuns acolo, timid dar hotărât, s-a dezbrăcat. Curva s-a așezat în genunchi întorcându-i spatele; s-a sprijinit cu mâinile de lada recamierului, iar pe mâini și-a instalat confortabil capul. Băiatul a început binecunoscutele mișcări din filmele pe care le văzuse până atunci. Pe scurt, a început să i-o dea maxim pe la spate. Curva se tot lovea cu capul de lada recamierului. Băiatul continua binecunoscutele mișcări. Tipa dădea cu capul, tipul era absorbit. Obișnuită și deloc satisfăcută, tipă nu scotea nici un sunet. El îi dădea maxim în continuare, ea dădea cu capul de lada recamierului. Și mai pe scurt, el muncea, ea tăcea înfricoșător iar recamierul suna ritmic a cap de curvă lovit. La un moment dat, băiatul s-a îndepărtat puțin de subiect, s-a detașat și a început să privească ușor dinafară, continuând totuși binecunoscutele mișcări. Confuz și nedumerit din cauza loviturilor de cap ale tipei țintuită de recamier, i-a venit în minte o adevărată problemă. Fără să se oprească dar reducând viteza, a întrebat-o cu un accent de moldovean fără rușine, fiind cu adevărat curios și încercând parcă să dezlege un mister ce îl frământă total, brusc și profund, a întrebat-o fără glumă, așteptând cu seriozitate un răspuns sincer:  Oi, da’ nu ti doari capu’?

Morala 1: Presa e o curvă.

Pildă 2

Odată, la o masă cu mai multe femei, un bărbat a spus ”femeile grase sunt urâte”. Atunci, toate femeile de la masă – grase sau slabe –  și-au tras umerii înapoi, îndreptându-și spatele.

Altădată, la o masă cu mai mulți bărbați, o feministă  a spus ”bărbaților care înșeală să li se taie!”. Atunci, toți bărbații care au înșelat și-au apropiat ușor picioarele.

La un moment dat, acum ceva vreme, un regizor i-a spus unui actor că e prost iar actorul s-a simți prost. Mai apoi, regizorului i-a părut rău iar actorul a jucat mai bine.

Morală 2: Oamenii reacționează.

Întrebare pentru presa română:

Când mii de oameni spun ”presa e o curvă”, bă, pe tine, ca jurnalist, ”nu ti doari capu’?

by Perjovschi

by Perjovschi

Advertisements

2 thoughts on “două pilde și o întrebare pentru o curvă și un jurnalist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s